• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Ajatus Luonivan takana

Luonto osaa aina yllättää, et koskaan voi tietää mitä seuraavan mutkan takaa tulee vastaan ja näkymä on joka päivä vähän erilainen.

Luonnon materiaalit kiehtovatkin juuri monimuotoisuudellaan. Yksikään poronsarvi tai puun palanen ei ole samanlainen. Aina löytyy erilaisia värimuodostelmia ja muotoja. Jotta saisit nämä kauniit värit ja muodot näkyville, pitää yleensä mennä vähän pintaa syvemmälle.

Tätä tutkimustyötä jaksaisimme tehdä vaikka kellon ympäri, luodaksemme jotain ainutlaatuista ja kestävää, luonnonmukaista ja kaunista myös sinun käyttöösi.

Käsityöläisyys ja perinteet

Vanhassa vara parempi, sanotaan. Perinteet ovat meille tärkeitä ja onkin ihana päästä jatkamaan suvussa kulkenutta käsityöperinnettä tässä hektisessä maailmassa. Haluamme tuotteillamme tuoda markkinoille jotain, missä jokainen pala on työstetty käsin. Missä tärkeintä ei ole tehokkuus, vaan se, että voimme oikeasti, hyvillä mielin tarjota asiakkaillemme jotain kaunista, uniikkia käsityötä. Yhden korun tekemiseen saattaa mennä kaksi tuntia, mutta se ei haittaa! Sen sijaan, että voisi ajatella, että teemme jotain hitaasti, sanon mieluummin, että tuote on huolella tehty. Meillä ei kuljeta kellokortti kaulassa.

Turha kai mainitakaan, mutta käsityönä valmistetut uniikit korumme ja muut tuotteet ovat suomalaista tuotantoa. Luonnon kauniit antimet ovat lähialueilta, Kuusamosta. Käy lukemassa lisää käyttämistämme materiaaleista täältä.

Muut luontotuotteet

Luonto on ikuinen inspiraation lähde ja niinpä Luonivan verkkokaupasta löytyy muitakin luonto-aiheisia tuotteita. Sannanartin voimakkaissa väreissä olevia pussukoita lintu- ja kasviaiheineen sekä Kertun taidepuodin hempeämpiä taiteesta painettuja leikkuulautoja, tarjottimia, lasinalusia sekä mukeja ja Kuusamon alueen karttoja.