• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Kertun taidepuoti – Taideinspiraatiota pohjoisen luonnosta

Kertun taidepuodin Kerttu saa inpiraationsa taiteeseensa pohjoisen luonnosta. Jotta taiteesta voisi nauttia entistä enemmän, on taide siirtynyt myös erilaisiin kodin hyötytavaroihin; leikkuulautoihin, tarjottimiin, lasinalusiin sekä karttoihin ja mukiin. Kauniilla leikkuulaudalla kokkailu sujuu kuin tanssi. Kauniilla tarjottimella tarjottavat tuotteetkin näyttävät kauniimmilta. Ja tietenkin kauniilla lasinalusilla taiot kattauksestakin erityisen kauniin. Ja mikä parasta, kaikkia näitä tuotteita voi käyttää myös oikeiden taulujen tapaan. Jos et juuri nyt tarvitse tarjotinta, voit nostaa sen seinälle tai pöydän päälle näkyville. Ja kun leikkuulaudalla ei juuri nyt ole käyttöä, sen voi ripustaa esille siinä olevan reiän avulla.

Kertun taidepuodin Kuusamo-muki on loistava lomatuliainen tai muisto Kuusamon lomasta ja mukavasta ajasta, jota sai viettää luonnon helmassa. Selkeä kuvitus tuo esille Kuusamon ja Rukan erilaisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.

Myös kuvitetut Kuusamon ja Rukan alueen kartat, ovat oiva muisto Kuusamosta.

Kertun taidepuodin tyyli on hempeän suloista, värit ovat hillittyjä ja sopivatkin siten monenlaiseen kotiin ja sisustukseen. Leikkuulautojen, tarjottimien ja lasinalusten kuvituksessa seikkailee muun muassa poroja, lintuja ja muita metsän eläimiä tai niihin on taltioitu eri vuodenaikojen kauniita hetkiä luonnosta.

Leikkuulaudat ovat kestäviä ja niissä on melamiinipinnoite. Pinnoitteen ansiosta leikkuulautoja voi käyttää myös pannunalusina ja siten osana kattausta. Myös tarjottimissa on pinnoite, joten pienet vesiläiskät eivät haittaa. Vaikka tuotteista löytyykin pinnoite, suositellaan niille silti käsinpesua, jotta ne pysyvät hyvinä pitkään.

Tervetuloa tutustumaan Kertun taidepuodin valikoimaan ja lisää tuotteita löydät heidän omilta sivuiltaan kertuntaidepuoti.fi.