• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Korvakorut hirvensarvesta

Koruja hirven sarvesta

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuisiin hirvensarvesta valmistettuihin koruihimme! Hirvensarvi on luonnonmateriaali, joka tuo koruihin kauniin ja luonnollisen ilmeen. Se symboloi voimaa ja kestävyyttä, tehden koruistamme täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan. Hirvensarvi on myös ekologinen valinta, sillä materiaali saadaan luonnosta.

Hirvet pudottavat sarvensa luonnollisesti vuosittain, ja keräämällä nämä sarvet käytettäväksi koruissa, annamme materiaalille uuden elämän. Jokainen korumme on ainutlaatuinen, sillä luonnonmateriaalina hirvensarven väri ja kuviointi vaihtelevat. Tämä takaa, että jokainen koru on yksilöllinen taideteos, joka kantajansa yllä korostaa persoonallisuutta ja tyyliä.

Koruja metsästyksen sivutuotteena

Saamme sarvea myös paikallisilta metsästäjiltä. Näin saalis tulee hyödynnettyä entistä tarkemmin. Olemme saaneet kunnian valmistaa myös erilaisia metsästysmuistoja. Aina ei haluta laittaa suuria sarvia seinälle koristeeksi ja silloin jokin pienempi koru tai muu pieni muisto voi olla parempi vaihtoehto. Suunnittelemme metsästysmuistot yhdessä asiakkaan kanssa ja jos haluat itse tilata kauttamme metsästysmuiston ampumiesi eläinten sarvista, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info(at)luoniva.fi.

Käsityöläisinä valmistamme jokaisen korun huolella ja taidolla. Käytämme perinteisiä käsityömenetelmiä yhdistettyinä moderneihin tekniikoihin saaden aikaan sekä kestävän että kauniin lopputuoksen. Hirvensarvikoruissamme yhdistyvät perinteinen käsityö, luonnonmateriaali ja moderni design, mikä tekee niistä täydellisen valinnan niin perinteistä kuin moderneista koruista pitäville.

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja eettisiin toimintatapoihin. Käyttämämme hirvensarvet ovat peräisin vastuullisilta toimijoilta, jotka kunnioittavat luontoa ja eläimiä. Pyrimme aina tukemaan paikallisia yhteisöjä ja perinteistä käsityökulttuuria. Haluamme, että voit kantaa korujamme ylpeydellä ja hyvällä omallatunnolla, tietäen, että valintasi tukee kestävää kehitystä ja eettisiä arvoja.

Sarvikoru on hyvä lahjaidea sekä naiselle että miehelle

Hirvensarvikorut ovat myös loistava lahjaidea. Ne kertovat kantajalleen arvostuksesta ja luonnon kauneuden kunnioittamisesta. Olipa kyseessä syntymäpäivä, merkkipäivä tai muu erityinen tilaisuus, hirvensarvikoru on ajaton ja merkityksellinen lahja, joka ilahduttaa varmasti. Jos haluat vielä uniikimman lahjan, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan voisimmeko toteuttaa ideasi! info(at)luoniva.fi.

Tule ja tutustu valikoimaamme! Uskomme, että löydät juuri sinulle tai läheisellesi sopivan korun, joka tuo iloa ja kauneutta jokaiseen päivään. Hirvensarvikorumme eivät ole vain kauniita, vaan myös kantavat mukanaan tarinan luonnosta, käsityötaidosta ja kestävistä arvoista. Tervetuloa löytämään oma suosikkisi ja kantamaan pala suomalaista luontoa ylpeydellä!