• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Sannanart - Kuukkeli-pussukka - 21 x 15 cm

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Sympaattisen näköinen kuukkeli vetoketjullisessa pussukassa. Valmistettu vahvasta 100 % puuvillakankaasta.


Materiaali:

  • 100 % puuvillakangas
  • teräsvetoketju
  • konepestävä 60 %

Pussukan koko:

  • 21 x 15 cm

Taiteilija:

Valmistettu:

  • Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote.


Vanha taru kertoo, että vanhan metsämiehen sielu siirtyy kuukkeliin.

Siksi ne niin tuttavallisesti tulevat tarkkailemaan lähipuihin metsänkävijöiden puuhia.

Kuukkelit ovat tuttavallisia lintuja ja nyt sellainen on lennähtänyt koristamaan tätä vetoketjullista pussukkaa. Joka kerta, kun tarvitset kyniäsi, meikkejäsi tai lääkkeitäsi - tai mitä ikinä nyt pussukassa säilytätkään - pääset silittelemään tuota kaunista suomalaisesta metsästä tuttua liitelijää.

Mielikuvissasi voit itsekin hetkeksi hypähtää korpimaisemiin, jossa kevyt tuuli sivelee kasvojasi ja sieraimissasi leijuu kuusien ja mäntyjen täyteläinen tuoksu. Jalkojen alla tuntuu pehmeä polku ja pian korvasi erottavat kujertavan äänen, jollaista lähellesi lennähtänyt kuukkeli päästelee. Löydät taskustasi siemieniä ja tarjoat niitä linnulle, joka lennähtääkin kädellesi ruokailemaan. Erilaiset oranssin sävyt vaihtelevat kuukkelin höyhenpeitteessä ja sulat hehkuvat taianomasta hehkuaan auringon valossa. Kunnes hetki on ohi, kuukkeli nousee siivillee ja lähtee jatkamaan lentoaan.

Ja sinäkin voit palata takaisin nykyhetkeen, mukanasi metsän rauhallinen tunnelma.


Kuusamon alueella on monia paikkoja, joissa Kuukkelit oikeastikin tulevat syömään kädestä. Jos olet kokenut sellaisen tapahtuman, on tämä pussukka ehdottomasti hyvä ja samalla erittäin käyttökelpoinen muisto tuosta mieleenpainuvasta kokemuksesta.


Pieni vetoketjullinen pussukka on erinomainen lisävaruste moniin tilanteisiin. Se tarjotaa käyttäjälleen kätevän tavan säilyttää ja järjestellä pieniä esineitä helposti. Olipa kyse päivittäisestä käytöstä tai esimerkiksi matkustamisesta.

Yksi tämän pussukan eduista on sen kompakti koko. Vaikka se onkin pieni, siihen mahtuu yllättävän hyvin tavaraa. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan liikkuville ja aktiivisille ihmisille, jotka haluavat pitää tärkeät tavaransa järjestyksessä missä tahansa he liikkuvatkaan.

Pussukan vetoketju tarjoaa turvallisen ja helpon tavan avata ja sulkea pussi nopeasti. Tämä tarkoittaa sitä, että voit pitää tavarasi suojattuna ja turvassa, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden putoamisesta tai katoamisesta.

Pussukan kestävä ja laadukas materiaali varmistaa, että se kestää kovaa käyttöä ja pysyy hyvässä kunnossa pitkään. Voit luottaa siihen, että tämä pussukka palvelee sinua luotettavasti ja tehokkaasti pitkään tulevaisuuteen.

Pussukka on ihanteellinen lahjaidea kaikille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä, kauneutta ja tyylikkyyttä arjen kiireessä.