• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Korut lähtevät pajaltamme Kuusamosta 1-3 vrk
  • ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Korut lähtevät pajaltamme Kuusamosta 1-3 vrk
  • ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

polku - kaulakoru

Toimitusaika: 4-6 päivä(ä)

Kuvaus

"minkä polun sinä valitset"


Polku mutkittelee metsän keskellä.

Se väistelee puita ja muurahaispesiä, kiemurtelee lammen rantaviivaa pitkin kunnes vaihtuu sillaksi kosken kohdalla. Polku haarautuu ja on sinun tehtävä valita seuraava reitti. Päätätkö reitin kartan avulla vai lähdetkö intuition johdattamana tiettyyn suuntaan? Jokaisella taipaleella on omat upeat maisemansa, mutta myös haasteensa. Jokainen opettaa sinulle jotain, saamasi opit huomaat ehkä vasta jälkeenpäin.


Polku-kaulakoru on mukanasi elämän poluilla, se on myös oiva lahjaidea hänelle, joka on elämässään saanut kulkea monenlaisia polkuja.Korussa on kolme poronsarven pinnasta leikattua ympyrää. Isoimmain halkaisija on noin 29 mm, keskimmäisen 20 mm ja pienimmän 12 mm.

Poronsarven väritys vaihtelee vaalean harmaasta tumman ruskeaan, jos sinulla on toiveita poronsarven väristä laita tilauksen lisätietoihin kommenttia niin katsotaan löytyisikö toiveidesi mukaista väriä.


Koru valmistetaan käsityönä Kuusamossa. Poronsarvesta sahataan kolme palaa, jotka hiotaan pyöreiksi, sen jälkeen palat yhdistetään toisiinsa kirurginteräsrenkailla. Mokkanauhan pituus on noin 53 cm.


Koru toimitetaan pahvisessa rasiassa, jossa on suojana vaahtomuovityyny.


Lisää tarinaa Polku-korusta löytyy blogista täältä.