• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Luoniva - Kuksat, korvakorut poronsarvesta

Toimitusaika: 4-6 päivä(ä)

Kuvaus

Käsityönä valmistetut Kuksa-korvakorut poronsarvesta. Suomalaista tuotantoa.


Koko:

Kuksa on noin 1 cm pituinen.


Materiaali:

Poronsarvi

Valitse koukun materiaali alasvetovalikosta.


Valmistaja:

Luoniva, Kuusamo


Ensimmäiset kuksa-korvikset ovat nähneet päivänvalon 90-luvun loppupuoliskolla.

Luonivan perustajan Tiinan isä on tehnyt kuksa-korvakorut tyttärilleen vuosia sitten. Valitettavasti nämä korut ovat vuosien saatossa hävinneet johonkin, mutta malli on jäänyt pyörimään Tiinan mieleen. Nyt hän sai valmistaa sellaiset itse!


Poronsarvesta muotoillut minikuksat sopivat varsinkin erähenkiselle henkilölle. Korut ovat kevyet ja mukavat pitää korvissa. Ne ovat ainutlaatuinen tapa tuoda luonnon kauneus osaksi tyyliäsi. Nämä käsityönä valmistetut korut yhdistävät perinteen ja ekologisuuden.


Kuksa-korut sopivat erityisen hyvin luonnon ystäville, seikkailunhaluisille sieluille ja kaikille, jotka arvostavat perinteitä modernilla twistillä. Ne ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat erottua joukosta ja tuoda esiin oman yksilöllisen tyylinsä.

Materiaalin ekologisuus on yksi suurimmista vahvuuksista. Poronsarvi on kestävä ja kevyt materiaali, joka on peräisin Kuusamolaisista poroista. Käsityönä valmistetut korut tukevat paikallisia käsityöläisiä ja säilyttävät perinteen elossa.


Jokainen kuksa-koru kertoo tarinan pohjoisen luonnon kauneudesta ja ne ovat täydellinen lahja niille, jotka arvostavat yksilöllisiä ja merkityksellisiä esineitä. Lisäksi ne ovat kevyet ja mukavat käyttää, mikä tekee niistä täydellisen valinnan arjen piristykseksi tai erityistilaisuuksiin.

Kokonaisuudessaan nämä korut ovat kaunis tapa tuoda pala pohjoista luontoa ja perinnettä omaan elämääsi tai antaa lahjaksi arvostetulle ystävälle.


Luonnonmateriaalina poronsarvea on monen sävyistä ja kuksa-korujen värisävyt vaihtelevat puhtaan vaaleasta vaalean harmaaseen. Yhdestä kuksastakin voit löytää molempia sävyjä.

Hirvensarvesta kaiverretut kuksa-korvakorut löydät täältä.