• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Lumiukot - kirurginteräs

Varastossa
Toimitusaika: 4-6 päivä(ä)

Kuvaus

Korvakorut poronsarvikiekoilla tuovat palan luontoa asuusi. Suomalaista käsityötä.

Koko:

Korvakorun pituus on noin 6,5 cm

Materiaali:

Poronsarvi

Kirurginteräs

Valmistaja:

Luoniva, Kuusamo


Ulkona on satanut lunta! Mennään tekemään lumiukko!

Leikkisät poronsarvikorvakorut tuovat mieleen lumiukon muodollaan. Sarvikorut erottuvat asusta ja nämä tuovat ripauksen luontoa mukanaan.


Uniikit käsityönä valmistetut korvakorut salmistetaan saahamalla sarvesta kiekkoja, jotka hiotaan useaan kertaan. Tämä hionta tekee niiden pinnasta sileän ja kiiltävän. Ohuet sarvikiekot ovat hyvin kevyitä ja siten nämäkin korvakorut ovat hyvin kevyet ja miellyttävät yllä.


Sarvi on jo satoja vuosia käytetty materiaali koruissa, mutta myös monenlaisessa käyttöesineissä voit nähdä sarvea. Nykyään sen käyttö on vähentynyt, mutta me haluamme vaalia perinteitä ja siksi haluamme tarjota myös sinulle mahdollisuuden ostaa ja käyttää sarvesta valmistettuja koruja. Poronsarvet saamme paikallisilta porotiloilta, eikä eläimiä vahingoiteta sarvien takia. Porot tiputtavat sarvensa joka vuosi.


Sarvi on siitä mukava aines, koska jokainen sarvi on erilainen. Tämä tekee myös jokaisesta korusta uniikin, niin väritykseltään, muodoltaan kuin kooltaan. Jokainen meistä ihmisistäkin on täysin uniikki, joten olemme sitä mieltä, että jokaiselle meistä sopii myös täysin uniikki koru!