• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Kertun Taidepuoti - Villavaiset-lasinalunen

alkaen 5,00 €

Toimitusaika: 4-6 päivä(ä)

Kuvaus

Kaunis lasinalunen kotimaisesta koivuviilusta.


Koko:

halkaisija 10 cm

Materiaali:

Kotimainen koivuviilu

Molemmilla puolilla on käyttöä ja kuumuutta kestävä melamiinipinnoite.

Käsinpesu.

Taiteilija:

Kerttu Määttä, Ruka/Kuusamo


Uskallatko näyttää herkkyytesi?

Tämän herkän lasinalusen kuosina ovat suloisen pehmeät niittyvillat. Lasinalusen avulla saat kattaukseesi pienen katseenvangitsijan ja tämä kuvitus sopii hyvin yhdistettynä pellavaliinaan tai muihin luonnon materiaaleihin. Alunen suojaa paitsi pöytäliinan, tarvittaessa myös herkät pöytäpinnat kolhuilta ja lasien jättämiltä renkailta.


Herkkä taidelasinalunen ei ole pinnaltaan niin herkkä kuin kuvitukseltaan, se nimittäin kestää pinnoituksensa ansiosta jopa 130 asteen kuumuutta, joten kuuman kahvin, kaakaon tai glögin laskee sille huoletta. Kun käyttöä lasinaluselle ei ole, voit nostaa sen esille pieneksi taideteokseksi.


Oletko koskaan nähnyt tuulessa huojuvan niittyvillapeiton? Juuri ennen sadetta ne tuntuvat olevan erityisen pehmeitä ja mieli tekee mennä silittelemään untuvikkoja. Sateen saavuttua tuo suloinen pehmeys sulaa hiljalleen pois.


Kun haluat suosia suomalaista, tämä lasinalunen on hyvä valinta. Sen taiteilija on nimittäin kuusamolainen taiteilija Kertun taidepuodista, kuva on painettu suomessa kotimaiseen koivuviiluun.