• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Huomaa Joulu -kortit

Varastossa
Toimitusaika: 4-6 päivä(ä)

Kuvaus

Tuntuuko sinustakin siltä, että joulu livahtaa ohi liian nopeasti ja huomaamatta?
Huomaa Joulu -kortit auttavat sinua pysähtymään kiireiden keskellä ja havainnoimaan paremmin pienet ja isommat jouluisat hetket.

Korttipakka

  • 25 korttia
  • Kortin koko 8 x 10 cm

Materiaali:

  • Pahvi

Suunnittelija


Huomaa Joulu -korttipakka sisältää 25 korttia, joissa jokaisessa on pieni teksti. Teksteistä löytyy jouluisia maistelu, haistelu, katselu ja muistelu -tehtäviä. Voit käyttää korttipakan kortteja joulukalenterin tavoin ja avata joka aamu yhden ”luukun”. Näiden luukkujen avulla huomaat paremmin tarttua joulun ajan ihaniin hetkiin ja ne jäävät myös paremmin mieleesi.

Huomaa Joulu -korttipakka toimii myös kestojoulukalenterina

Monesti kiire pakkaantuu erityisesti joulunalusaikaan ja joulu livahtaakin ohi melkein huomaamatta. Saatat havahtua vasta tammikuussa, että mihin se joulu meni?
Huomaa Joulu -korttipakka auttaa juuri tähän. Joulukorttien pienten tehtävien avulla pysähdyt hetkeksi joka päivä. Pääset maistamaan joulun makuja, haistamaan joulun hajuja, tarkastelemaan jouluisia koristeita ja valoja. Voit muistalla enstisiä jouluja ja kortit kehottavat myös muistamaan tai ilahduttamaan ihmisiä ja eläimiä ympärilläsi.

Korttien tehtävät ovat hyvin pieniä ja joinakin päivinä voikin tuntua, että haluat ottaa useamman kortin. Se on aivan sallittua! Voit käyttää kortteja juuri siten kuin sinusta tuntuu parhaimmalta.


Huomaa Joulu -korttipakka toimii kestojoulukalenterina vuodesta toiseen. Ja psst! Jos olet jouluihminen ja haluaisit aloittaa jouluttelun jo vähän aiemmin kuin vasta joulukuun ensimmäisenä päivänä, tämän kalenterin voi aloittaa jo hyvissä ajoin marras- tai vaikka jo lokakuussa – ilman, että muut huomaavat mitään!

Jokaisessa kortissa on toisella puolella talvisen ladon oven kuva ja toisella puolella tekstin taustalla on kimaltavia lumihiutaleita.

Yhden joulukortin koko on 8 x 10 cm ja korttipakassa on 25 korttia. Kortit on pakattu pahviseen koteloon.


Huomaa Joulu -korttipakka on Luonivan Tiinan ja käsityö-instagram-tiliä pitävän @handmade_pihlajan yhteisprojekti. Olemme molemmat jouluihmisiä ja kiireisten ruuhkavuosien tuoksinnassa joulu tahtoi mennä ohi aivan liian nopeasti. Joulun on kuitenkin tärkeää aikaa, jolloin on tarkoitus nauttia läheisten seurasta, ottaa rennosti, herkutella joulun herkullisilla ruoilla, juomilla ja tietenkin suklailla ja muilla makeisilla! Mutta mistään tästä ei ehdi nauttia, jos pitää kiireessä miettiä, mikä on vielä tekemättä ja minne menemättä. Vaikka jokainen joulu on ihana ja ikimuistoinen, on hyvä muistaa, että jouluja kuitenkin vielä tulee uusia ja olemme myös saaneet nauttia jo useista jouluista tätä ennen. Joten vaikka jonakin jouluna jokin asia ei menisikään täysin suunnitelmien mukaan, ei se haittaa.
Toivomme, että näiden korttien avulla ehdit pysähtyä sen joulun tärkeän asian äärelle. Meille jokaiselle se tarkoittaa eri asioita, mutta korttien avulla voit pikku hiljaa löytää ne sinulle tärkeimmät asiat ja keskittyä niihin. Oli se sitten metsän eläinten huomioiminen, ystävälle soittaminen, joulukoristeiden asetteleminen esille tai jouluruokien valmistaminen.

Huomaa joulu -joulukorttipakan kortteja voi antaa myös ystäville. Lempeänä muistutuksena pysähtyä. Jos tiedät, että ystäväsi tai tuttavasi paahtaa joulun läpi niin lujaa, että ei hän ehdi edes jouluruokia maistaa – anna hänelle kortti, jossa keskitytään maistamaan makuja. Tai jos joku ahertaa kovasti, jotta saa jouluvalot aseteltua täydellisesti, mutta ei ehdi itse niitä koskaan katsella, anna hänelle kortti, jossa pyydetään pysähtymään sen asian äärelle.
Niin kuin ehkä huomaat, korttien tehtävät ovat hyvin yksinkertaisia ja helppoja, mutta yllättävästi ihmiset unohtavat huomata ne ja siksi heitä ja meitä on välillä hyvä vähän muistuttaa.

Ihanaa joulun aikaa!