• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Poronsarvisormuksella tuot luonnon lähellesi

Onko sydämesi jäänyt pohjoisen tuntureille, jossa kesäyön loputon auringon valo luo maagisia varjoja ympäristöön. Jossa puhtaan ilman raikas tuulahdus saa sielusi tanssimaan riemusta. Jossa talven lyhyet päivät ja niiden siniset hetket rentouttavat ja rauhoittavat sydämesi sykkimään hieman hitaammassa tahdissa – luonnon syklien mukaan.

Poronsarvisormus on sinulle, joka pidät luonnonkauneudesta, arvostat perinteisiä materiaaleja ja käsityöläisyyttä ja haluat mukaasi palan pohjoista luontoa. Sarvisormus on perinteinen sormus, jota on miellyttävä käyttää. Sarven väritys on eläväinen ja erityisesti sormuksessa värien vaihtelut tulevat hienosti esille vaihdellen hyvin vaaleasta harmaan eri sävyihin.

Sarvesta valmistettu sormus henkii ympärilleen luonnollista rouheutta, jotain mikä kertoo jotain sinusta ja arvoistasi ja tyylistäsi. Se on yleensä koru, mikä huomataan. Poronsarvisormus sopii kaikkiin asukokonaisuuksiin, voit hyvin käyttää sitä aina arkikoruna, mutta myös juhlissa.

Kihlasormus poronsarvesta?

Olemme saaneet olla valmistamassa uniikkeja kihlasormuksia sekä kaverisormuksia sarvesta. On ihana juhlistaa rakkautta ja kiintymystä toiseen ihmiseen yhtenäisellä korulla ja poronsarvikorut sopivat siihen tarkoitukseen mainiosti. Sarvi on aina hieman eri sävyistä, vaikka sormukset tehtäisiinkin samasta sarvesta. Se korostaa suhteessa olevaa ihanaa harmoniaa, jossa vastakohdat täydentävät toisiaan. Sen lisäksi, että sormukset tehdään samasta sarvesta, voidaan niihin polttaa teidän yhteinen kuvio tai vaikka puolison nimi. Rakkaus on ihanaa!

Miten sarvisormus valmistetaan?

Jokainen sormus valmistetaan omalla verstaallamme käsityönä tarpeeksi isosta hirvaan sarvesta. Sarven valmistuksessa käytetään vannesahaa, porakonetta sekä dremeliä ja eri karheusasteisia hiomapapereita. Sarvi on hyvin kovaa ainetta, joten sen käsittely vaatii ronskit työvälineet. Lopulta karkea pala sarvea on hionnan ansiosta saanut pintaansa korkean kiillon.

Miten sarvisormusta käytetään?

Voin käyttää sarvesta valmistettua sormusta sormessasi arjen tiimellyksessä, mutta otathan sen pois kun peset käsiä tai kun käyt saunassa tai uimassa. Sarvi on kovaa ainetta, mutta kovasta iskusta se voi haljeta, joten jos teet kovin raskasta työtä, suosittelemme jättämään sormuksen kotiin.