• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Korusetit

Käsityönä valmistetut korusetit sarvesta

Koruseteissämme yhdistyvät saman korumallin korvakorut ja kaulakoru. Valitessasi setin saat yhtenevän korukokonaisuuden itsellesi tai lahjaksi läheisellesi.

Kestävää kauneutta sarvesta

Korumme valmistetaan käsityönä aidoista poronsarvista, joita saamme paikallisilta porotiloilta sekä satunnaisesti myös metsien kätköistä. Sarvi on kestävää materiaalia, jota käytetään koruissa vain pieniä paloja. Tämä tekee koruista hyvin kevyitä ja siten miellyttäviä pitää. Sarvi on hyvin kaunis ja monipuolinen materiaali. Se hioutuu kauniin kiiltäväksi ja lisäksi siinä on huikeita värinvaihteluita luonnon vaaleasta harmaaseen tai rusehtavaan. Jokainen sarvi on uniikki ja jokainen korvakoru ja kaulakoru on myös uniikki.

Käsintehdyt korva- ja kaulakorut settinä

Jokainen koru näissä koruseteissä on valmistettu huolellisesti käsityöläisten toimesta. Tämä takaa korkean laadun ja ainutlaatuisen viimeistelyn. Käsinvalmistusprosessi korostaa kunkin korun yksilöllistä kauneutta ja antaa sille persoonallisen kosketuksen. Settinä myytävissä korvakoruissa ja kaulakoruissa käytetään yleensä joko samaa sarvea tai ainakin mahdollisimman saman sävyistä / kokoista sarvea. Erilaisissa koruissa sarven eri ominaisuudet ovat tärkeitä. Esimerkiksi polku-korussa on tärkeää, että sarven pinta on tyylikäs. Kun taas koparat-koruissa myös sarven sisus on oleellisessa roolissa.

Korujen ajaton design ja monipuolinen käyttö

Korumme suunnitellaan siten, että niitä voi helposti käyttää vuodesta toiseen. Korusetit sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin, tuoden ripauksen pohjoisen luontoa jokaiseen asukokonaisuuteesi.

Lahjaidea naiselle tai hemmottele itseäsi

Etsitkö lahjaa, josta saaja varmasti pitää? Tai haluatko palkita itsesi koruilla, jotka kertovat tarinaa luonnon kauneudesta? Näitä korusettejä ei ole tehty ainoastaan käytettäväski vaan myös rakastettaviksi ja ihailtaviksi. Niiden avulla voi kertoa omista, arvoista, joita voivat olla esimerkiksi luonnon arvostaminen ja perinteiden kunnioittaminen.

Tarinoita luonnosta ja perinteistä

Jokainen korusetin koru kantaa mukanaan tarinan luonnosta, käsillä tekemisestä sekä perinteistä. Ne ovat enemmän kuin koruja. Ne ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka ilahduttajat käyttäjänsä eloa ja oloa, kun hän saa sujauttaa ne päällensä.

Anna luonnon kauneuden ja käsityön lumota sinut ja valitse poronsarvesta käsityönä valmistetut korusetit, jotka täydentävät persoonallista tyyliäsi ja kertovat tarinaa kestävästä kauneudesta.