• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • tilaukset postitetaan Kuusamosta 1-3 vuorokaudessa

Käsityötarvikkeet

Luonnon käsityötarvikkeet netistä

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen valikoimaamme käsityötarvikkeita, jotka on valmistettu korkealaatuisesta poronsarvesta! Olipa käsityöprojektisi mikä tahansa, tarjoamme sinulle laadukkaita ja kauniita nappeja jotka tuovat uniikin kosketuksen tekemisiisi. Ja silmukkamerkkiemme avulla neuletyö etenee jouhevasti ilman ylimääräisiä silmukoiden laskemisia.

Sarvesta valmistetut napit

Poronsarvesta valmistetut napit ovat paitsi kestäviä myös kauniita yksityiskohtia neuleisiin, puseroihin ja muihin käsityöprojekteihisi. Ne tuovat luonnonläheistä tunnelmaa ja persoonallisuutta jokaiseen luomukseesi.

Valikoimastamme löydät erikokoisia ja -muotoisia sarvinappeja erilaisiin tyyleihin ja tarpeisiin. Sarvi on siitä ihana materiaali, että sitä on luonnostaan saatavilla eri kokoisia. Luonnon materiaali ei kuitenkaan tarjoa yleensä koskaan aivan täysin pyöreää sarvea, joten napeissakin muoto vaihtelee melkein pyöreästä soikeaan ja kaikkeen siltä väliltä.

Poronsravinappi toimii hyvin oikeana nappina, jolloin sitä avataan ja suljetaan. Mutta kauneutensa vuoksi se sopii todella hyvin myös koristenapiksi neuleisiin, villasukkiin, pipoihin, laukkuihin tai mihin vain!

Duffelinappi sarvesta

Valmistamme sarvesta myös duffelinappeja eli pitkiä nappeja. Sarven luonnollinen väritys pääsee siinä hyvin oikeuksiinsa. Duffelinapilla saat ihanaa ilmettä erilaisiin takkeihin tai neuleisiin! Duffelinappi on melko isokokoinen, joten se pääse parhaiten oikeuksiinsa isojen neuleiden tai takkien rinnalla. Pitkät napit toimivat mainiosti oikeissa kiinnitystilanteissa, mutta myös koristekäytössä. Sallittua on myös käyttää sitä materiaalina erilaisissa askartelutöissä.

Poronsarven pinnan väritys vaihtelee, mutta jos tilaat useamman napin, valitsemme mukaan aina saman sävyisiä sarvia. Jos sinulla on omaa toivetta sarven värityksestä, ota rohkeasti yhteyttä, teemme parhaamme löytääkseemme sinulle sopivan napin.

Silmukkamerkit sarvesta

Lisäksi tarjoamme laadukkaita silmukkamerkkejä, jotka helpottavat neulomisprojektiesi seuraamista. Ne ovat käteviä apuvälineitä, jotka auttavat sinua pitämään langanpäät selvillä ja hallitsemaan työtäsi vaivattomasti.

Mikä on silmukkamerkki?

Silmukkamerkki on pieni neulojan apuväline, joka auttaa pitämään lukua silmukkamääristä sekä neuletyön erilaisista vaiheista. Silmukkamerkki eli stitch marker kulkee siis neuletyön mukana, puikolla tai avattavia silmukkamerkkejä voi halutessaan kiinnittää myös suoraan työhön kiinni. Sillä voi merkitä kierroksen aloitus- ja kavennuskohdan tai jos neuleessasi on kuvioita, voit merkitä sillä myös kuvioiden erilaisia kohtia, jotka vaativat tarkkaavaisuuttasi.

Silmukkamerkkki siis muistuttaa sinua neuleen eri kohdista, jolloin tapahtuu jotain erityistä.

Miten silmukkamerkkiä käytetään?

Meiltä löydät kahdenlaisia avattavia silmukkamerkkejä poronsarvesta, papulukollisia silmukkamerkkejä sekä silmukkamerkkejä sirommalla lukolla. Avattavat silmukkamerkit ovat käteviä, koska voit tarvittaessa siirtää niitä milloin vain eri kohtaan.

Pääsääntöisesti silmukkamerkki liikkuu puikolla neuleen mukana. Se on sijoitettu tiettyyn kohtaan neuletta, muistuttamaan jostain neuletyön työvaiheesta, esimerkiksi paikasta, jossa täytyy kaventaa. Silmukkamerkin tullessa vastaan, se siirretään puikolta toiselle, tehdään mahdollisesti tarvittava erityinen työvaihe, ja sitten jatketaan neulomista normaalisti. Seuraavalla kierroksella merkki on taas muistuttamassa samassa paikassa.

Avattavan silmukkamerkin voi kiinnittää myös suoraan työhön kiinni, jos haluat apua silmukoiden laskemisessa tai et halua siirtää merkkiä puikolta toiselle tiettyjen neulekohtien kohdalla.


Olemme ylpeitä tarjotessamme asiakkaillemme vain parasta laatua, ja poronsarvesta valmistetut käsityötarvikkeemme ovat poikkeuksellisen kestäviä ja kauniita. Ne ovat myös ekologinen valinta, sillä poronsarvi on luonnollinen ja kestävä materiaali. Varothan kuitenkin jättämästä sarvesta valmistettuja nappeja hiirien kulkureitille, pikku jyrsijät voivat nimittäin käydä järsimässä napistasi palasia parempiin suihin! Nappimme eivät sisällä mitään myrkyllistä, niiden pinnalla ei ole mitään aineita, joten napit ovat myös myyrille ja muille jyrsijöille täysin turvallisia välipaloja.

Tutustu valikoimaamme nyt ja löydä kaikki tarvitsemasi poronsarvesta valmistetut napit ja silmukkamerkit helposti ja vaivattomasti. Kiitos, että valitsit meidät käsityötarvikeostoksillesi! Ja jos sinulla tulee jotain uusia ideoita käsityötarvikkeista, joita voisi valmistaa sarvesta, ota yhteyttä ja katsotaan voisimmeko toteuttaa ideasi.