• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Tilaukset lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa Kuusamosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • Tilaukset lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa Kuusamosta
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

Pähkinänakkeli-penaali/meikkipussi 23 x 10 cm

Varastossa
Toimitusaika: 4-6 päivä(ä)

Kuvaus

Pähkinänakkeli tarkkailee ympäristöään kuusen oksalta. Sillä on erikoinen taito osata liikkua puunrunkoa pitkin myös alaspäin.


Nyt tämä eloisa ja puhelias metsän asukki on lennähtänyt myös kynäpenaalin/meikkipussin kylkeen. Miten ihana ajatus päästä hetkeksi lähemmäs luontoa, kun otat pähkinänakkeli-penaalin esille työpalaverissa. Tai vaihtoehtoisesti penaali sopii todella hyvin maisemaan, jos otat sen mukaan luontoretkelle!


Penaalin/meikkipussin koko on 23x10 cm. Kestävästä kankaasta valmistettuun pussukaan saat helposti sujahtamaan useammankin kynän tai vaikka korttipakan ja tulitikut luontoretkeä varten. Metallivetoketju.


Sannanart on kuusamolaisen kuvataiteilija Sanna Niikkosen pieni taideyritys. Pussukoiden aiheet ovat hänen maalauksistaan. Luonto on Sannalle ikuinen inspiraation lähde. Sanna kertoo omasta taiteestaan näin:

"Tavoittelen intuitiivista ilmaisua, jossa työ itse saa kertoa kuka tai mikä se on. Myös luonto on ikuinen inspiraation lähde. Eloisien lintujen muotokuvista painokankaille ovat siirtyneet Hippiäinen, Pähkinänakkeli, Pöllö, Metso ja Kuukkeli."


Pääset seuraamaan Sannan taidematkaa osoitteessa www.sannanart.com.