• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • korut lähtevät pajalta 1-2 arkipäivässä
  • ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • korut lähtevät pajalta 1-2 arkipäivässä
  • ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

Wild Lifestyle Kuusamo

Luonivan tuotteille on myönnetty Wild Lifestyle Kuusamo -tavaramerkin käyttöoikeus, mutta mitä se oikein tarkoittaa?

No, alussa oli Koillismaan alueen villi luonto; metsät, suot, niityt, jätvet, joet sekä kosket ja niissä elävät eläimet, kalat, sienet ja kasvit. Paikallinen väestö on kautta aikojen käyttäneet näitä raaka-aineita hyödykseen ja saaneet terveellista, tuoretta ja mahtavia makuja sisältävää ravintoa.

Tämän teeman ympärille kehitettiin Wild Food -tavaramerkki, joka takaa sen, että sen alla olevat tuotteet on valmistettu näistä puhtaista raaka-aineista.

Wild Food -merkki viittasi tietenkin vain ruokatuotteisiin, mutta pian tuli tarve, että merkkiä voitaisiin käyttää myös ei-syötäviin tuotteisiin. Joten Wild Food -merkille kehitettiin rinnakkaisbrändi Wild Lifestyle, johon kuuluvat luonnosta saatavista raaka-aineista valmistetut erilaiset tuotteet sekä palvelut ja elämykset.

Ja miksi me halusimme ehdottomasti tähän mukaan, johtuu esimerkiksi Wild Lifestyle -merkin arvoista, jotka ovat samoja kuin meidän omatkin arvomme!

Ydinarvona seudun luonnon antimet ja sitä tukevat neljä muuta arvoa: paikallisuus, perinteiset työtavat, omaleimaisuus sekä rohkeus ja ylpeys.

Meillä arvojen mukainen työskentely näkyy ihan jokapäiväisessä arjessa:

- Saamme käyttämämme poronsarvet Kuusamolaisilta porotilallisilta.

- Poron sarvi on lujaa materiaalia, joten käytämme sen työstämisessä apuna joitain työkaluja: sahaa, porakonetta ja dremeliä (monitoimityökalu). Jokainen sarven pala sahataan ja hiotaan yksitellen. Tämän ansiosta osassa korumalleista erot yksittäisten korujen välillä voivat olla melko suuriakin riippuen sarvien muodoista ja värisävyistä. Osassa koruista näitä eroja ei niin suuresta huomaa.

- Ideat koruihin tulevat luonnosta, lisättynä meidän omalla twistillä.

- Koska uskomme itse omaan juttuumme, on sitä helppo rohkeasti ja ylpeydellä esitellä myös muille. Voimme hyvillä mielin seistä omien tuotteiden takana: ne ovat vastuullisisesti ja luonnon materiaalista valmistettuja sekä kauniita, voiko parempaa ollakaan 😉