Huomaa Joulu -kortit

Täytyy tunnustaa, että minua voi hyvillä mielin sanoa Jouluihmiseksi. Joulu on aina ollut minulle tärkeä juhla, mutta viime vuosina tuntuu että se vain livahtaa ohi. Pahimmillaan muistan tilanteen, kun ystävänpäivän lähestyessä havahduin yhtäkkiä, että menikö joulu jo??

Tähän pulmaan ratkaisuksi keksinkin tehdä Huomaa Joulu -korttipakan. Nämä kortit auttavat minua pysähtymään joulun kiireiden keskellä ja huomaamaan ympäristön jouluisat asiat entistä paremmin. Korteissa on mukana erilaisia tehtäviä, yhdessä kortissa keskitytään haistelemaan joulun tuoksuja, toisena maistellaan joulun makuja ja katsellaan joulun valoja. Mukana on muistelemista ja läheisten muistamista.

Koska ajattelin, että myös muilla voi olla samanlaisia ongelmia teetin kortteja pienen erän myös muille jouluihmisille ja laitoin ne tänne verkkokauppaan myyntiin, vaikka eivät varsinaisesti muuten liity meidän valikoimaamme.

Toivottavasti moni löytää tänä jouluna joulurauhan ja pystyy nauttimaan ihanasta joulunajasta täysin siemauksin korttien avulla tai ilman :)

t. Tiina