• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • korut lähtevät pajalta 1-2 arkipäivässä
  • ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • korut lähtevät pajalta 1-2 arkipäivässä
  • ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

20.3.2021

Arctic Desing Weekin Arctic Festival -päätösjuhla 28.3.2021

Meidät pyydettii mukaan Rovaniemellä järjestettävään Arctic Desing Weekin Arctic Festival -päätösjuhlaan ja mehän lähdimme tietenkin messiin!

Tällainen muotinäytös-maailma oli meille ennestään aivan tuntematonta, joten on todella mielenkiintoista päästä mukaan. Vaikkakin tänä vuonna asiat on tietenkin hieman erilaista kuin yleensä. Yleisöä ei paikalla ole, vaan tapahtuma striimataan eri kanaviin mm. Arctic Desing Weekin nettisivuille, keikalla.fi -alustalle ja eri somekanaviin.

Toimintamme on vielä melko alkutekijöissään, joten tätä Fashion Showta varten suunnittelimme muutamia aivan uusia tuotteita. Jotain korvakorumalleja oli jo ennestää mielessä, mutta nyt kehittelimme niille kavereiksi myös kaulakoruja. Hieman kiire meinaa tulla, mutta eikös se niin menekin, että pienen paineen alla saa paremmin asioita aikaiseksi.

Uutuuksia on siis taas tulossa kauppaamme piakkoin, niistä ensimmäisinä viereisessä kuvassa näkyvät Halo-korvikset. Kuvassa olevien Halojen koukkuina on hopeakoukut ja kyseiset korut toivat mieleeni taivaalle joskus ilmestyvän haloilmiön. Jotenkin mieleeni tuli vielä ennemminkin kuun seurana ilmestyvä halo, joten nämä korut on omistettu kaikille kohtalotovereilleni, joita uni karttaa täyden kuun aikaan :)