• Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • korut lähtevät pajalta 1-2 arkipäivässä
  • ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • Kauneutta Pohjoisen luonnosta
  • korut lähtevät pajalta 1-2 arkipäivässä
  • ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

Äitienpäivä 2021

En ole saanut vuosikausiin aamupalaa sänkyyn, joten pyysin äitienpäiväksi sellaista. Tytär lupasi innoissaan täyttää äitinsä toiveen ja mies lupasi häntä auttaa. Äitienpäivän aamu saapui ja uni loppui ennen 8. Olimme olleet edellisenä yönä atimossa, joten lapsilla unta riitti. Ja riitti. Ja riitti... Pesin hampaat, lueskelin, kirjoittelin valmiiksi instagramin äitienpäivätoivotuksen, loikoilin ja löhöilin, haaveilin ja tuijjottelin kattoon. Sitten vihdoin! Pienten askelten tassutusta olohuoneesta! Tyttärellä oli illalla irronnut ensimmäinen hammas ja hammaskeiju oli tuonut hänelle yön aikana kaksi kolikkoa!

Sitten mieleen muistui, mikä päivä tänään oli ja pikaisesti isänsä kanssa aamiaista laittamaan. Ja vihdoin sai myös antaa hoidossa tehdyn iiison paketin. Arvelin, että siellä olisi piiitkä karamelli, mutta mitä vielä - paketista paljastui ihanan värikkääksi maalattu jumppakeppi! Juuri sellainen, mistä olen haaveillut jo pitkään, mutta ei vain ole saanut aikaiseksi ostaa, etätyöläisellä tahtoo niskat ja rintaranka olla jumissa.

Pian kuuluu myös toisten, vähän isompien jalkojen tassutusta ja poika tulee kysymään, "joko nyt saa antaa lahjan?" "kyllä, nyt saa jo antaa". Kortissa luki "Onnea äidille! Äiti on hyvä kannustamaan ja rohkea" Minä? Rohkea? "oletko itse keksinyt nämä kirjoitukset?" "joo" Wau, minä joka olen pitänyt joskus itseäni niin ujona, ettei edes päivää uskalla sanoa, olen poikani mielestä rohkea! Ihanaa! Paketista paljastui lisäksi itse kovettuvasta muovailuvahasta tehty kaulakoru, johon oli painettu pitsikankaalla kuvio, joka näytti minusta aivan auringolta. Koru lahjana on aina hyvä idea ja tämä tulee varmasti käyttöön. Välilä on kiva saada kunnolla väriä elämään ja violetti kaulakoru on aarteeni, jonka laitan aina kun haluan tuottaa iloa paitsi itselleni, myös muille ihmisille ympärilläni.